Una jornada de lluita selvatana als partits

El femení segueix intractable, el masculí perd el primer partit i el B retorna a la victòria

L’escola de bàsquet ha tornat a les pistes, a nivell de resultats no gaire positius però de tot n’aprenem.

Vam tenir triple enfrontament amb el Sant Josep, el Prebenjamí 1r, el Prebenjamí 2n i l’Aleví Masculí amb els resultats de 18-6, 16-8 i 12-4 respectivament. El Benjamí Masculí va inaugurar els partits d’escola al Pavelló per jugar contra el Manyanet Reus i va caure per 4-12 i a les 11h va ser el torn de l’Aleví femení 6è que va caure contra l’Escola Montsant per 6-10.

Els Preinfantils van jugar a casa, i van tenir una de calenta i una de freda, el femení va perdre contra el Reus Deportiu per 42-54 i el masculí va guanyar contra els ebrencs del CB Amposta per 56-52.

Les infantils van anar al Serrallo per jugar contra el Carme on van caure per 64-29 i les Cadets al contrari, el partit contra el Carme van guanyar per 39-47.

A la categoria Júnior doble derrota dels equips del club, dos punts de diferència entre el nostre masculí i el Turó-Montroig, 63-65 i el femení, tot i la remuntada en l’últim quart, va caure per 50-42 contra el CB Calafell.

Els equips sèniors vam fer un 2/3. El Sènior masculí B ens han acostumat a tenir partit ajustats, i aquesta vegada va caure de la nostra banda i va tornar al camí de la victòria davant del Carme per 68-64, el primer equip masculí al contrari, un mal partit va portar la primera derrota de l’any per 67-55 contra el Veterans Salle Reus. Qui segueix per molt bon camí és el Sènior femení que segueixen imbatudes a la seva lliga després de la victòria contra La Pobla de Mafumet per 53-35.

Aquesta pròxima setmana tenim la Fira al poble i tindrem partits al pavelló, així doncs un bon moment per venir a donar un tomb per la Selva del Camp i passar una bona estona mirant bàsquet.