Un esforç més abans de l’aturada

Arriba una nova jornada abans de l'aturada de setmana santa, amb partits entre setmana

Última jornada abans de la parada de setmana santa i el Sènior femení A rebrà el dissabte 13 d’abril a les 19.15h a un dels rivals més complicats de la lliga com és el CB Àguiles. El Sènior masculí B té doble jornada, el dimecres 10 a les 21h visita la pista del CB Salou,aquest partit correspon a la jornada 8, aplaçat en el seu moment degut al carnaval i el diumenge 14 d’abril jugarà el partit contra el CB Constantí a les 18.45h.

El Júnior femení juga davant del Bàsquet l’Arboç dissabte al nostre pavelló, aquest partit és molt important per poder-se ficar primeres del grup, ja que ambdós equips tenen un balanç de 3-2. El Júnior masculí comença la seva 2a fase a casa del CB Montblanc el mateix dissabte. El Cadet femení visita el pavelló del Sagrat Cor per jugar contra el TGN a les 16h i l’Infantil masculí rebrà el CB Morell a les 11h al nostre pavelló.

Pel que fa a l’escola, el benjamí masculí s’enfronta al Pi del Burgar i el femení rebrà la visita del Joan Rebull. L’Aleví femení 5è va fins a Les Borges del Camp per jugar davant del Rocabruna el dimecres 10 i l’Aleví femení 6è juga el dissabte a la pista de la Presentació de Reus.

En les pròximes dates us anirem informant dels tornejos que realitzarem la setmana vinent i les primeres informacions del campus 2019.