Tot presentat i cap de setmana acabat

El dissabte vam realitzar la presentació dels equips del club

Els nostres més petits van jugar el seu partit a Cambrils contra el CCViB on van poder guanyar dos períodes dels sis, el resultat final, 12-6. El Benjamí masculí va rebre al Col·legi Francès a casa, van jugar un molt bon partit però van caure 4-12. Els alevins de Laia Muntas i Núria Juncosa van jugar a la pista del Rocabruna de Les Borges del Camp on van empatar 8-8 i l’Aleví femení van guanyar el seu partit contra les cambrilenques del CCViB per 12-4.

Pel que fa als equips de la base del club a les competicions federades, jornada dolenta a nivell de resultats. El Preinfantil femení va caure derrotat clarament per 54-4 a casa de l’Elisabeth de Salou i el masculí va perdre a la pista del CB Salou per 43-20. L’Infantil femení va perdre per 53-74 tot i que a la mitja part estava per davant del marcador però una mala sortida en el 5è i 6è període va decantar el partit cap a les vallenques. Les júniors van visitar la pista del Teresianes i van caure per 12 punts, 54-42.

El Sènior masculí B de Roger de la Cruz va guanyar el seu partit contra l’Arboç per 63-51, en un partit molt complet de tota la plantilla, aquesta victòria fica el 5-2 al balanç i col·loca a l’equip selvatà en tercera posició de la classifiació.

El primer equip masculí del club va tenir un dels partits més plàcids de la temporada contra l’AB Vendrell 2, el partit va tenir poca història, ja que al segon parcial va ser de 21-4, marxant al vestuari amb el resultat de  49-17, la bona defensa selvatana i l’encert el tir van acabar ficant el resultat final de 96-39.

El Sènior femení va jugar el divendres un partit amistós contra l’ADT, equip que juga a 3a catalana, una categoria superior de les nostres i van caure per 48-50.