Tornem a la feina

Aquest cap de setmana tornen els partits a casa

Després d’uns dies festius tornem a la feina els caps de setmana.

Els més petits de tots juguen a casa el dissabte 14 a les 11h contra el Pare Manyanet Groc, el mateix dissabte el Prebenjamí 2n i el Benjamí masculí juguen contra el Pare  Manyanet a  les 12h i a les 9h respectivament. L’Aleví femení 5è visita el dissabte la pista del CN Reus Ploms a les 9h i l’Aleví masculí rebrà a casa el divendres 13 a les 17.30h al Sant Josep.

Pel que fa als equips federats, la jornada del dissabte comença a les 9.30h amb els partits del Preinfantil femení contra el TGN Bàsquet i el Cadet masculí contra el CB Alcanar. A les 11h tindrem l’Infantil femení contra el CBT i a les 12.30h el Júnior masculí jugant contra el Bàsquet Baix Gaià. A fora de casa juguen el Preinfantil masculí a la pista del Bàsquet Baix Gaià a les 9h, el Cadet femení anirà a la pista de l’AE Joan XXIII a les 10.30h i el Júnior femení el diumenge 15 visita Riu Clar per jugar contra l’ADT B.

El dissabte 14 tindrem doble sessió de sèniors a casa, a les 18h és el torn del Sènior B, que rebrà a l’AB Salle Tarragona, l’equip de Roger de la Cruz arriba a aquest partit després de patir dues derrotes seguides i posteriorment, a les 20h tindrem al Sènior femení contra el CB Vila-seca, un partit d’alta volada, ja que una victòria selvatana catapultaria a les nostres al lideratge de la classificació, a més a més té doble jornada, ja que el diumenge visita la pista del Cambrils a les 12.15h. El Sènior masculí A descansa aquesta setmana.