Tornem a la càrrega

Després d'una petita aturada, tornem a la càrrega

Després d’una petita aturada  tornem als partits oficials.

El Sènior masculí A viatja cap a Vilafranca del Penedès per enfrontar-se al SE Casal Vilafranca, un partit vital pels selvatans per allunyar-se del descens directe i anar ficant els fonaments de la permanència, el partit serà el diumenge 28 d’abril a les 19.30h al Pavelló Joan Marquès.

El Sènior femení A juga a la pista del Manyanet Reus B on després de caure davant del CB Àguiles en un partit no gaire bo, les selvatanes van fins a Reus per recuperar sensacions.

El Sènior masculí B rebrà El Carme S21, un partit que ha de servir pels selvatans per recuperar el bon joc dels últims partits que els van portar a disputar dues pròrrogues i dues victòries després de tantes derrotes seguides.

El Júnior masculí tanca la jornada del dissabte al Pavelló Municipal per jugar davant del ADT B a les 19.15h i el Júnior femení visita la pista del CB Cambrils el diumenge 28 a les 10.30h. El Cadet femení tanca la jornada matinal del Pavelló Municipal enfrontant-se al CB Valls a les 12.30h. Doble enfrontament entre CB Selva i CB Vila-seca en categoria infantil, el femení jugant a casa  a les 11h i el masculí anant fins a la Pineda a les 9h. El Preinfantil femení torna a la competició per jugar a les 11h davant de l’AB Salle Tarragona.

L’Aleví masculí juga a les 9h contra el Rocabruna a casa i el Benjamí femení va fins a la Salle Reus.

Molta sort a tots i a totes!

 

#SomSelva #SomHiSelva