TORNA EL MAMBO DE L’ESCOLA

Aquest cap de setmana torna la competició de l'escola del club

Comença la temporada pels equips de l’escola de bàsquet, el Prebenjamí de 1r com el Prebenjamí de 2n, juguen dissabte contra l’escola Sant Josep, a les 12h i a les 11h respectivament, i l’Aleví Masculí visita, també, la pista de l’escola Sant Josep a les 10h.  A casa nostra el Benjamí jugarà davant del Manyanet Reus a les 9h i l’Aleví femení de 6è tancarà l’estrena de l’escola a casa nostra amb el partit a les 11h contra l’Escola Montsant.

Els Preinfantils juguen a casa, a les  9.30h el femení contra el Reus Deportiu i a les 11h el masculí rebrà el CB Amposta. L’Infantil femení tindrà doble jornada, el dijous 17 rep l’Elisabeth de Salou a les 18h i el dissabte 19h a les 19.30h va fins al Serrallo per jugar contra El Carme de Tarragona.

Pel que fa als cadets el masculí té descans i el femení s’estrena a la competició aquest dissabte a la pista del Carme a les 10.30h. El Júnior masculí rebrà a casa a les 12.30h al Turó-Montroig i el Júnior femení viatja a les 16.30h a casa  del CB Calafell per jugar la seva jornada.

Doble partit dels sèniors a casa, a les 17.30h les jugadores de Paco Fernández reben a la Pobla de Mafumet i vol seguir la ratxa de victòries que porta en les tres primeres jornades, el Sènior masculí B rebrà a les 19.30h als tarragonins del Carme, després de dues derrotes ajustades seguides els de Roger de la Cruz volen tornar al camí de la victòria i el Sènior masculí A juga a la sempre difícil pista de la Salle Reus el diumenge 20 a les 18.30h davant d’un equip robust amb una combinacio de veterania i joventut, l’equip d’Àlvar Tondo vol seguir el seu camí, tot i la dificultat de tancar partits abans, quan s’ha de treballar per aguantar el resultat surten els lideratges de l’equip i seguir, ara per ara, invictes a la lliga.