Som-hi, Som Selva

Una tarda al Pavelló Municipal amb berenar i bàsquet

Aquest dissabte 11 de maig tenim una jornada inèdita al Pavelló Municipal, ja que els 3 sèniors juguen a casa, és per això que de 17.30h a 19h tindrem un berenar preparat a la grada per tot el públic.

A les 17h comença la jornada amb el partit del Sènior femení davant del CB Morell, la victòria selvatana faria sortir de l’última posició del grup.

A les 18.30h és el torn del Sènior masculí B de Roger de la Cruz que rebrà al CB Salou C, en un partit que ha de servir per materialitzar el bon joc dels últims dies però que han acabat amb victòria.

A les 20.15h serà el moment del Sènior masculí A contra el Manyanet Reus, últim partit de la temporada i últim partit a 2a Catalana, després de perdre la categoria matemàticament la setmana passada. Una oportunitat per acabar l’any amb un regust una mica més dolç.

El Júnior femení visita la pista del CB Morell el diumenge 12 de maig a les 16.15h, amb l’opció de sentenciar el seu grup i quedar-se amb la primera posició. Per la seva banda, el masculí vol trencar la mala ratxa de derrotes, tot i els grans partits jugats, aquesta oportunitat la tindrà diumenge 12 de maig a les 12.30h a la històrica pista del Reus Deportiu. El Cadet femení rebrà al AEE Joan XXIII en el partit que tanca la jornada matinal del dissabte(a les 12.30h).

L’Infantil masculí ha de matinar per anar cap a Cambrils per jugar a les 9.15h, en un partit que es preveu molt igualat i el femení rebrà a casa, al CB Morell, segon classificat, aquest partit ens ha de servir per sentenciar el grup i quedar-nos el primer lloc. El Preinfantil femení rebrà el dissabte 11 a les 11h al CB Valls en l’últim partit de la temporada de les noies.