Seguim anant a totes

ESCOLA
El Prebenjamí 2n s’emporta el partit, 16-8, contra el Guillem de Fortuny.
L’Aleví masculí de Laia Muntas i Núria Juncosa van tenir un partit molt ben treballat des de la defensa, les característiques del rival van facilitar les sortides en contra dels selvatans, bon partit que ens fa guanyar contra l’Escola Pi del Burgar per 10-6.

FORMACIÓ
El Preinfantil masculí va visitar Torredembarra, per jugar contra el Bàsquet Baix Gaià, va perdre per 46-25, seguim amb les baixes per lesions i anant als partits sota mínims, tot i així, la competitivitat en els partits i la millora es reflexa dia a dia. Per la seva banda, el femení va reaccionar amb victòria del mal partit anterior, 43-40 contra el CB Vila-seca i es fica amb 3-5. L’Infantil femení va visitar la freda pista del CB Àguiles, de Santa Coloma de Queralt, partit amb tres cares, una primera cara igualada, el 5è i 6è l’Àguiles va trencar el partit i en el 7è i 8è període les selvatanes van maquillar el partit, 37-25 final. Amb el Cadet masculí seguim amb els partits ajustats, 46-49 contra el CB Salou, competint com ho fan els de Miquel Gistas arribarà la victòria, el més important és el joc realitzat i la intensitat de cada partit. El Júnior masculí va dominar el partit des del primer minut contra el Bàsquet Teresianes, un parcial de 0-7 en dos minuts i un total de 3-19 en l’últim període va fer ficar als tarragonins per davant del marcador i guanyar el partit per 57-69. El Júnior femení va visitar Santa Coloma de Queralt, partit amb dues cares, tres períodes d’igualtat en el marcador i en els últims 10 minuts, la poca agressivitat de les selvatanes i l’encert local, parcial de 11-0 va fer quedar el partit al vell pavelló de Santa Coloma, 42-30.

SÈNIORS
El Sènior masculí B visitava el pavelló de Constantí després de gairebé un mes sense jugar, bon joc pels joves jugadors del club selvatà però el resultat no va ser positiu. El partit va estar molt igualat, el CB Constantí sent superiors en la pintura i els selvatans corrent ben ordenats, en l’últim període, en 3 minuts, un parcial de 11-2 va liquidar el partit, tot i això, els selvatans van seguir apretant fins a l’últim segon, cosa important. Onzens a la classificació, 5-10 en el balanç i tocats moralment però amb ganes de seguir treballant.

Partit sense història del Sènior masculí A, els primers minuts del partit ja van marcar la línia, 27-8, el segon quart es va igualar en el parcial, 17-19 però no en el marcador(44-23), en el reinici del partit els selvatans van sortir com un tsunami, 28-9, on deixàvem el +20 per arribar els +30 i ficant un màxim de 42 punts de diferència, 92-53 final. 15-5 a la classificació, aguantant  en el segon lloc.