Resum de la jornada del 9-10 de març

El Sènior masculí A fa un paset més i el Sènior femení s'estrena a la fase d'ascens amb derrota.

En aquesta jornada els equips de l’escola van patir 3 derrotes dels 4 partits, destaquem el partit de l’Aleví femení de 6è que tot i perdre 12-4 va ser un partit molt disputat, on les selvatanes van plantar cara en tot moment a un equip que fisicament era més superior a les nostres alevines.

Derrotes del Preinfantil femení i Júnior femení, davant de l’Elisabeth i el Bàsquet Arboç respectivament. Les noies de Guillem Roigé s’estrenaven a la segona fase, fase que donarà lloc la classificació de la 7a posició a la 12a. El Cadet femení per la seva banda va guanyar el seu partit davant l’Aura per 58-36, on per manca de jugadores va debutar la Preinfantil Núria Rosselló.

Els sèniors segueixen apretant les dents, el Sènior B segueix la mala ratxa i va perdre el vuitè partit seguit, aquesta vegada davant del CB Sant Pere i Sant Pau per 62-77. El Sènior femení va perdre en l’estrena de l’equip a la fase d’ascens davant d’un rival molt fort com és el CB Àguiles per 73-35. El Sènior masculí A va guanyar el seu partit davant del BC Sant Joan Despí, rival directe per la permanència, amb aquesta victòria les posicions de Play-off per la permanència estan més pròximes.