Resum de la jornada de principi de febrer

Una jornada que ens deix partits per oblidar i a la vegada partits per emmarcar

Els més petits de la casa segueixen gaudint del joc i a més a més fiquen la cirereta al pastís guanyant partits, 16-7 contra el Joan Rebull, el Benjamí de Roger Delgado va caure en el partit contra el CCViB per 7-9, l’Aleví masculí va caure davant de l’escola cambrils per 4-12, en la doble jornada de l’Aleví femení 6è va tenir un empat el 8-8 contra el Montsant i una victòria el dissabte a casa de les cambrilenques del CCViB per 4-12.

En categoria Preinfantil dues de fredes, derrota del masculí davant de la Salle Ploms per 39-85, a més a més males notícies per una altre lesió de l’equip que ens deix molt curts de jugadors i en femení també van caure en la visita a Altafulla contra el BBG per 62-33. L’Infantil femení va guanyar el seu encontre contra la Salle Tarragona per 66-25. Doble derrota dels Cadets, el masculí a Les Borges del Camp a casa del Rocabruna(86-26) i el femení a la seva visita a Cunit per 56-34. Els júniors, victòria del masculí a la pista del Turó a Constantí per 48-55 i el femení rebent al Bàsquet Teresianes 50-47, aquest va ser l’últim partit de la primera fase de la competició.

El Sènior masculí B va tenir un desastre de partit i va caure per 75-40 en la seva visita al Serrallo per jugar contra El Carme.

El Sènior masculí A va rebre al CB Salle Reus, el primer període va ser reusenc a base de tirs lliures i el poc encert selvatà, al segon període al contrari, l’encert selvatà en els tirs lliure i l’augment en defensa va ajustar el marcador fins al 31-35 de la mitja part, el tercer va servir perquè els selvatans marxessin del marcador fins arribar a un 52-46, l’últim període el va dominar pràcticament el nostre equip, però en un minut fatídic va provocar l’empat dels reusencs enviant el partit a la pròrroga(69-69), la pròrroga va ser 100% selvatana i la victòria es va quedar a la Selva per 85-73. Victòria que amb els altres resultats de la jornada fica als nostres amb 13-4, segons a la classificació i augmentant distancies amb el tercer i el quart.