RESULTATS 23-24 de novembre

Partits competits, malgrat les derrotes, dels equips de base i els sèniors consolidant-se a les alçades de la lliga

Si mirem els resultats dels equips de la base aquesta jornada, podem dir que no ha estat gaire bona, però tots els entrenadors coincideixen en la competitivitat mostrada pels jugadors i jugadores del club.

El Preinfantil femení jugava contra el CB Cambrils, líder invicte de la lliga i on les nostres van lluitar cada pilota del partit tot i perdre 23-68, el masculí jugava el seu mini derbi contra l’Alcover, també líder invicte, i va caure  per 44-71, ambdós equips van mostrar millora respecte als partits anteriors.

El Cadet femení va visitar l’escola Sant Pau de Tarragona amb moltes baixes i ajudades amb tres infantils, les nostres selvatanes van tenir un primer període desastrós que va condicionar tot el partit caient derrotades per 53-31. El Cadet masculí ha tingut aquesta setmana un carrusel de partits, dilluns rebia al CB Morell i va caure per 45-66, el dissabte jugava contra el CB Cambrils caient per 48-101 i diumenge va enfrontant-se al CB Cantaires, realitzant el millor partit dels tres tot i caure per 55-63.

El júnior masculí va  viatjar fins a la Sènia el dissabte a les 12h, jugant contra els líders, amb baixes, ja que no va poder comptar amb els cadets, i competint els 40 minuts, arribant fins i tot a punt de forçar la pròrroga, perdent finalment per 68-64, el femení va retrobar-se amb la victòria davant de l’ADT B, les noies de Guillem Roigé va anar de més a menys, fins al descans vam dominar el partit, a partir del tercer període es va treballar bé en defensa i l’últim quart es va afluixar, ficant el 47-38 final.

El Sènior masculí B rebia al CB Sant Pere i Sant Pau, amb una bona dinàmica de joc i confiança dels selvatans però es va veure trencada en aquest partit, tot i no jugar un bon partit fins a la meitat del 3r període on va venir el daltabaix i els tarragonins van marxar en el marcador i va acabar amb el 71-84 final. El Sènior femení visitava la pista del líder invicte, el Bàsquet Arboç, després d’unes setmanes sense jugar, el partit va estar molt igualat, a falta de 5 minuts una serie de pilotes robades i l’encert de les nostres van poder ficar el 48-60 final al marcador, trencant així la imbatibilitat de les locals i seguir cap a dalt de les nostres, el pròxim partit serà el 14 de desembre  contra el CB Vila-seca que ha de servir per ratificar el bon moment i seguir a la part alta. El primer equip masculí del club visitava el Joana Ballart, els vallencs van anar per davant fins a la mitja part, a partir del tercer període els selvatans van ficar una marxa més i van ficar-se per davant i no ho van abandonar fins al final, ficant el 57-67 al marcador, aquesta victòria col·loca el 7-2 a la classificació i consolidant la segona posició.