Que boti la pilota per la Fira

Aquest cap de setmana tenim la Fira a la Selva, uns dies per passejar pel poble i aprofitar per venir al pavelló i veure bàsquet.

A les 11h tindrem el debut a casa dels petits de la casa, el Prebenjamí 2n juga contra el Maria Cortina, el Benjamí Masculí va fins a Cambrils per jugar contra el Guillem de Fortuny a les 10h, l’Aleví femení 5è té doble partit, dijous 24 a les 17.30h a casa contra el CN Reus Ploms i dissabte 26 a les 11h a Reus contra el Joan Rebull, l’Aleví femení 6è visita les pistes del Reus Deportiu per jugar a les 11h i a les 9h al nostre pavelló, tindrem l’Aleví Masculí jugant contra el Joan Rebull.

Els Preinfantils, el femení va cap a Tarragona per enfrontar-se al Bàsquet Teresianes a les 11h però a les 9.30h, a casa, tindrem el masculí per jugar contra el Bàsquet Baix Gaià. L’Infantil femení té el seu partit el diumenge 27 d’octubre a les 10h a la Salle de Tarragona, el Cadet masculí també té el seu partit a primera hora del matí, a les 9.15h a casa del Morell, el Cadet femení rep al Joan XXIII a casa a les 11h.

El Júnior masculí té el seu partit a les 12.15h a casa del CB Vila-seca a la Pineda i a casa a les 12.30h serà el torn del Júnior femení, a casa nostra.

Dels 3 sèniors, només juga el Sènior masculí A, el primer equip rep a l’AE Claret, els nois d’Àlvar Tondo venen d’una derrota i volen recuperar les bones sensacions en aquest partit.

Us esperem al Pavelló!