Primera jornada del 2020

Tornem a ocupar les pistes aquest cap de setmana en la primera jornada d'aquest nou any

Nova jornada de la temporada, primera del 2020.

Pel que fa a l’escola, el Prebenjamí 2n juga a casa a les 11h a casa contra el Manyanet Reus i el de 1r visita la pista del Manyanet a les 12h. El Benjamí masculí i l’Aleví masculí jugaran a la pista del Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils a les 10h i a les 12h respectivament i l’Aleví femení 5è visita el Maria Cortina de Reus a les 9h, el femení 6è descansa aquesta jornada.

A les categories federades, comencem a les 9.30h amb els Preinfantils, el femení rebrà al Col·legi Sant Pau i el masculí a l’AB El Vendrell, a les 11h serà el torn del Cadet masculí davant del Reus Deportiu i a les 12.30h el Júnior femení contra el CB Calafell.

A la tarda és el torn del Sènior masculí B que rebrà al CB Amposta a les 19.30h, una bona oportunitat dels jugadors de Roger de la Cruz per recuperar les bones sensacions després d’acabar el seu particular Tourmalet on, ni els resultats ni en el joc han acompanyat.

Per la seva banda el partit del Sènior femení s’ha ajornat fins al pròxim 24 de gener, així doncs, el primer partit de l’any de les nostres, serà el dissabte 19 de gener.

El Sènior masculí A juga dissabte 11 de gener a les 19h visitant Riu Clar, la clàssica pista de l’ADT. Dos equips amb dinàmques diferents, els nostres s’estableixen amb més tranquilitat a la zona alta de la classificació mentre que els tarragonins volen sortir de la zona de play-out.