Primavera selvatana

Nova jornada important el Sènior masculí A, oportunitat per ficar-se en positiu del Sènior femení i nova oportunitat per sumar la primera del Sènior B

Arriba una nova jornada del bàsquet selvatà en aquest primer cap de setmana de primavera.

Pel que fa al Sènior masculí A disputa un dels derbis territorials de la categoria a casa del CB Morell, el diumenge 24 de març a les 17.30h a casa del conjunt blau. Actualment els morellencs ocupen la 4a posició de la classificació amb un 14-7 en el seu balanç. Al partit a casa el derbi se’l va endur el conjunt selvatà en un gran partit d’ambdós equips que van oferir un gran espectacle. L’equip d’Aleix Piquer necessita la victòria per seguir vius en la lluita per la permanència.

El Sènior femení viatja fins al Jaume Vilamajó de Calafell per enfrontar-se a un rival que ja coneix de la primera fase, el CB Calafell. Aquest partit ha de servir per ficar en positiu el balanç de les selvatanes, en aquesta segona fase les calafallenques encara no han perdut cap partit, en els partits de la primera fase però, les nostres jugadores van aconseguir guanyar el partit jugat a casa i van perdre en la seva visita al Baix Penedès.

Per la seva banda, el Sènior masculí B visita la pista del Bàsquet Manyanet Reus B, l’equip de Roger de la Cruz vol buscar a Reus la primera victòria davant d’un rival que en el partit de casa el va tenir contra les cordes tot i caure en la part final del partit.

Pel que fa a la pedrera del club, majoritàriament juguen a fora de la Selva i tan sols gaudirem de 4 partits a casa.

A primera hora tindrem l’Aleví femení 6è que rebrà el Joan Rebull i el Preinfantil femení juga el seu partit davant l’ADT, posteriorment és el torn del Cadet femení que rebrà el Bàsquet Sant Pau i per  tancar el matí serà el torn del Júnior masculí que rep la visita de la Salle Ploms Reus

Els benjamins juguen davant del Joan Rebull i del Claret, l’Aleví femení de 5è juga a la pista del Reus Deportiu front de l’escola Ramon Sugrañes i l’Aleví masculí viatja fins a Cambrils. L’Infantil femení juga a la pista del Bàsquet Sant Pau de Tarragona i el masculí a casa del CB Salou i el Júnior femení visita el diumenge 24 la pista del Reus Deportiu.