Prèvia de la jornada 21-22 de febrer

Veniu al Municipal per animar als nostres equips

Segona setmana amb pocs partits dels equips, de l’escola de bàsquet tant sols jugarà l’Aleví femení 5è contra el Reus Ploms a les 9h en un partit ajornat fa unes setmanes.

Aquest dijous a les 17.30h tindrem el Preinfantil masculí a Salou per jugar contra l’Elisabeth i el Júnior masculí rep al CB Vil-aseca el dissabte 22 de febrer a les 12.30h al Municipal.

El primer equip masculí del club visita una pista sempre complicada com és la del Claret, el pròxim diumenge 23 de febrer a les 18.15h, els dos equips ocupen llocs alts a la classificació, els dos conjunts arriben després de dues victòries en l’última jornada, els vallencs estan sisens amb 10-6 i els selvatans segons amb 13-4. Mica en mica van passant les jornades i els nostres s’asseguren la permanència i anem pensant en objectius més ambiciosos de cara a la pròxima temporada.

Però aquest divendres tindrem una bona tarda de bàsquet, a les 18.15h serà l’hora del Cadet femení d’Oriol Domingo que rebrà a l’AB Salle Tarragona, dues hores més tard, a les 20.15h el nostre Sènior femení tindrà el seu partit contra les tarragonines del Bàsquet Teresianes B, les de Paco Fernàndez volen seguir la dinàmica de bon joc i aproximar-se al liderat retallant amb els els partits ajornats.