Prèvia carnavalesca

Jornada del 15-16 de febrer, ocupant el Sant Rafel i molts partits visitant pistes

Molts partits ajornats aquest cap de setmana a casusa del carnaval selvatà.

El dissabte tenim tres partits a casa, però canviem el Municipal per la pista del Sant Rafel. A les 9h l’Aleví femení 6è juga contra el Ploms, a les 10h l’Aleví femení 5è contra la Presentació i a les 11h el Benjamí masculí contra el Ploms.

El Prebenjamí 2n visita al Col·legi Francès M. Yourcenar el dissabte 15 a les 10h i l’Aleví masculí tindrà el seu partit a Cambrils a les 12h contra l’Escola la Bòbila.

A nivell federat tots els partits es juguen fora de casa, el Preinfantil masculí el tindrem a Vila-seca a les 12h, l’Infantil femení a Salou per jugar contra l’Elisabeth el diumenge 16 a les 11h.

El partit del Preinfantil femení es jugarà el dimecres 26 de febrer a les 18h contra el Bàsquet Teresianes, el Cadet masculí ja va jugar el seu encontre de la jornada el 25 de gener contra el CB Valls, perdent 47-71 i el Cadet femení jugarà el divendres 21 de febrer a les 18.15h contra l’AB Salle Tarragona. El Júnior femení ha acabat la 1a fase i retornarà a les pistes el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març, per la seva banda a la competició del Júnior masculí  no hi ha jornada.

Aquest cap de setmana no juga cap dels dos sèniors masculins, ja que no hi ha jornada, que serveixin per recuperar energies i jugadors tocats.

El Sènior femení visita la pista del CB Constantí el diumenge 16 a les 16.30h. Les noies de Paco Fernàndez tenen pendents 3 partits per jugar respecte la resta d’equips, tot i així  juntament amb el CB Vila-seca, és l’equip amb menys derrotes (10-2), el rival del diumenge té una dinàmica contrària a les selvatanes (1-10).

SOM-HI SELVA!