Prèvia al 25 de gener

La base omple el Municipal durant el matí i els Sèniors tota la tarda

Aquest dissabte no ens avorrirem al Municipal, partits des de les nou del matí amb aturada per dinar i tornem a la tarda amb els sèniors.

A casa tindrem els més petits del club, el Prebenjamí 1r juga el seu partit a les 11h contra el Pi del Burgar, els Benjamins a les 10h contra el Sant Josep de Reus i a les 9h l’Aleví masculí contra el Rocabruna, l’Aleví femení 6è juga a Reus contra l’escola Montsant a les 9h.

A les 9.30h serà el torn dels Preinfantils amb doble enfrontament amb el CB Valls, a les 11h serà el moment de l’Infantil femení que jugarà contra el CB Morell i el Cadet masculí contra el CB Valls. El Júnior masculí jugarà el seu partit a Tarragona contra el Carme a les 10.30h i el femení, a casa a les 12.30h contra la Salle Ploms.

El Sènior masculí B visita la pista del Morell el mateix dissabte a les 19.30h, els de Roger de la Cruz tornen a les pistes per primer cop aquest any després de la suspensió de l’últim partit davant del CB Amposta i es jugarà el dissabte 7 de març.

El Sènior femení té doble jornada, divendres 24 a les 19.30h visita al Bàsquet Baix Gaià i el dissabte 25 a les 17.30h rebrà a la Salle Ploms. També és el primer partit de l’any, un mes després de l’últim partit.

El Sènior masculí A a les 19.30h, vol seguir la bona dinàmica de joc i resultats, davant de la Salle Ploms, amb una victòria tindríem practicament a la butxaca un dels primers objectius que és el de la permanència i poder respirar més tranquils i anar a buscar objectius més ambiciosos.