Prèvia al 23 i 24 de novembre

Els sèniors tenen l'oportunitat de seguir a la part alta de les classificacions i la base a seguir treballant per crèixer

Arriba un nou cap de setmana de partits dels nostres equips.

El dissabte 23 al matí tres partits de la base, a les 9.30h les Preinfantils reben a les líders del CB Cambrils i els nois tenen el mini derbi davant del CB Alcover. A les 11h el Cadet masculí jugarà contra el CB Cambrils, és el segon partit dels tres que juguen aquesta setmana, ja que el diumenge 24 de novembre torna a jugar a casa contra el CB Cantaires de Tortosa a les 10.30h. El mateix dissabte, les Cadets visiten la pista de l’AEE Sant Pau a les 12h i el Júnior masculí baixa fins a la Sènia per jugar a les 12h, el diumenge serà el torn del Júnior femení que s’enfrontarà a l’ADT B a les 12h.

El Sènior masculí B torna a jugar a casa, aquest cop a les 17.30h rep al CB Sant Pere i Sant Pau, aquest partit ha de servir als de Roger de la Cruz per fer un salt qualitatiu en la classificació i seguir a la part alta. El Sènior femení, després d’unes setmanes sense competició, tot i jugar alguns amistosos, visita la pista de les líders del Bàsquet Arboç, una prova de foc per les jugadores selvatanes. El Sènior masculí A juga diumenge 24 de novembre al Joana Ballart contra el CB Valls, els nostres visiten una pista sempre difícil encara que els vallencs ocupin l’última posició de la tabla, una victòria selvatana els mantindria en segona posició.