Presentada la temporada 2019-2020

A l'Auditori de Santa Llúcia es va fer la presentació de la temporada 19-20.

Dilluns 10 de juny es va fer la presentació de la temporada 2019-2020, en un Auditori de Santa Llúcia ple.

La Junta Directiva, mitjançant el president Miquel Àngel Prats, va exposar la necessitat i la voluntat de fer créixer la família selvatana amb la futura campanya de socis, una campanya que no busca tan sols augmentar la massa social sinó també la implicació en el dia a dia del club.

També es va presentar el nou organigrama esportiu del club, on després de molts anys de dedicació al bàsquet selvatà, Joan Salvadó deixarà el club a final d’aquesta temporada. És per això que volem agrair la seva feina feta durant aquests anys.

La nova Direcció Esportiva (DE) estarà formada per Roger de la Cruz (Júniors-Sèniors), Guillem Roigé (Preinfantil a Cadet) i Laura Figueras (Escola de Bàsquet), tot i la divisió en les responsabilitats serà un treball coral entre les tres parts. Aquest nou projecte del CB la Selva és a 5 anys vista, recuperar la base de la piràmide del club, fer arribar jugadors de la pedrera als primers equips, ascendint a poc a poc i créixer en massa social, aquests són els objectius de la DE.

En els pròxims dies anirem anunciant les primeres incorporacions de cara la temporada vinent.

Desitgem molts encerts i treball en aquesta nova etapa del club.

SOM-HI SELVA!