Partits treballats amb sort desigual pels sèniors

Primera derrota del Sènior femení, victòria del Sènior masculí a Cambrils i del Sènior masculí B al derbi

El  Sènior masculí B va jugar el passat dissabte el derbi de la categoria contra el CB Alcover, els selvatans, sense cap baixa, van realitzar un gran partit a la pista alcoverenca. L’equip de Roger de la Cruz va dominar des del primer període el partit agafant ja un avantatge de 10 punts, una diferència que en algun moment es va reduir però que ràpidament es va recuperar, els selvatans van tenir el cap fred en els moments més complicats per seguir al capdavant del marcador, aquesta victòria col·loca el 3-2 en el balanç de la classificació. La setmana vinent rebrem a un dels líders de la lliga, al CB Constantí.

Per la seva banda, el Sènior femení del club va  patir la primera derrota de la temporada a la pista del CBT “B” un segon període dolent(16-3) va hipotecar el partit a Tarragona, el tercer període però va ser tot el contrari (6-18) el parcial va col·locar a les selvatanes dos punts per sota(28-26) però l’esforç va passar factura, ja que en l’últim quart les tarragonines no van donar opció a les nostres i van acabar imposant-se per 41-30 . Ara fins a finals del mes de novembre les jugadores de Paco Fernàndez no tenen cap partit oficial per això es tancarà un amistós en els pròxims dies.

El Sènior masculí A va retrobar-se amb la victòria a la pista del CB Cambrils amb el resultat de 54-65. El partit va anar igualat durant els dos primers períodes, a més a més problemes amb l’il·luminat del pavelló va fer que s’atures el partit diverses vegades. El parcial del tercer quart va ser un dels detonants de la victòria selvatana (7-22) amb un bon ritme ofensiu i l’increment en el treball defensiu. Destacar l’aportació ofensiva del selvatà David Flores amb 24 punts i una millora en els tirs lliures de tot el conjunt. La setmana vinent visitem la pista del Reus Deportiu B, un partit que es preveu igualat ja que els dos equips estan a la part alta de la classificació.