Partits de la base 2-3 novembre

Pocs partits dels equips de la base amb sort diversa

Aquesta setmana els equips de la base han tingut poc protagonisme, ja que la majoria d’equips no han jugat, tan sols el Cadet femení en doble jornada, el Júnior femení i el masculí.

El Cadet femení s’ha abonat en aquesta doble jornada a les victòries ajustades. El dijous contra el AEE Col·legi Sant Pau es va emportar el partit per 48-47 amb una cistella a falta de 5 segons per finalitzar el partit, donant així la victòria a les selvatanes i aquest diumenge al matí resultat gairebé idèntic contra el Reus Deportiu, aquesta vegada per 45-46. Amb aquestes dues victòries les jugadores d’Oriol Domingo es fiquen amb un 3-1 a la classificació i les noies segueixen creixent.

A la categoria júnior doble derrota del masculí i el femení amb partits similars. El masculí va jugar al Joana Ballart contra el CB Valls, els selvatans van marxar al vestuari a 7 punts de diferència però al 3r i 4rt periode la diferència va anar augmentant fins arribar al 68-50. Ara l’equip de Genís Vandellós el tenim amb un balanç de 3-3. El diumenge al migdia va ser el torn del femení visitant la pista del Ploms, l’equip de Guillem Roigé van anar de més a menys, un primer quart ben jugat i anant per davant del marcador, al segon període l’equip plomista va agafar avantatge, a partir del 3r i últim període va ser pràcticament un monòleg reusenc per ficar el 56-25 al marcador final.

Cadet femení 48-47 AEE Col·legi Sant Pau
Reus Deportiu 45-46 Cadet femení

CB Valls 68-50 Júnior masculí
Salle Ploms Reus 56-25 Júnior femení