OMPLIM-LO!

Partits importants aquest dissabte 9 de febrer al nostre pavelló

Aquest dissabte 9 de febrer a partir de les 17.30h tindrem dos partits molt importants pels nostres equips sèniors masculins.

A les 17.30h serà el torn del Sènior masculí B, l’equip de Roger de la Cruz es va classificar pel grup 11, aquest és el grup on competeixen els equips que lluiten per l’ascens a 3a catalana i l’inici no ha estat del tot bo pel que fa a resultats, ja que compta els seus partits per derrotes. Així i tot l’entrenador assegura que es va per bon camí, “ja que s’està jugant bé, hem de sortir més concentrats i no perdre el cap en els mals moments“. El partit del dissabte serà contra el CB Constantí, 7è classificat amb un 1-2 a les caselles de victòries i derrotes.

A les 19.15h serà el torn del Sènior masculí A, els selvatans arriben a aquest partit, després de caure derrotats a casa del CB Viladecans, un dels equips de la part alta de la classificació i rebrem al BF Cornellà-Almeda, un rival directe per la permanència, ja que els dos equips estan empatats amb 19 punts i amb un 5-9 en victòries i derrotes, concretament el conjunt del Baix Llobregat és el 10è classificat i CBLS és l’onzè. Així doncs és un partit importantíssim per l’equip d’Aleix Piquer de cara a seguir lluitant per la permanència a 2a Catalana.

Des dels dos equips fan una crida a tot el poble per omplir el pavelló i donar suport al club!

#SomHiSelva