No ens rendim

Arriba un nou cap de setmana ple de reptes

Aquest cap de setmana, nova final pel nostre Sènior masculí A, aquesta vegada davant del BQ Manyanet Molins, els dos equips arriben a aquest partit després de perdre els seus respectius partits, aquest duel és bàsic per mantenir vives les esperances per mantenir la categoria dels selvatans.

El nostre primer equip femení visita el Morell, un rival sempre complicat per la seva barreja entre joventut i veterania, a més a més ve de guanyar un equip com l’Àligues, les selvatanes per la banda, arriben de perdre davant del Calafell, en un gran partit de tot el conjunt.

El Sènior masculí B vol acabar bé la feina de la setmana, la setmana anterior derrota en l’últim segon i que fa que l’equip de Roger de la Cruz segueixi amb aquest 0-10 tot i els bons partits i la bona actitud dels jugadors, el seu rival serà la Puigcerver.

A nivell d’equip de formació, 3 partits al matí i a casa, els infantil juguen davant del Bàsquet Baix Gaià i el CB Morell, en masculí i femení respectivament, i el Júnior femení també rebrà les morellenques, les nostres júniors tenen la baixa, de llarga durada de la jugadora Mariona Beltrán. El cadet femení visita la pista del Claret de Valls i el Preinfantil femení viatja fins a Tarragona per jugar davant del Mare Nostrum.

Els equips d’escola només juguen els benjamins i alevins i els seus rivals són els reusencs Reus Deportiu i CN Reus Ploms.