Matí 100% bàsquet

Els nostres equips de la base ocupen els matins del cap de setmana amb bàsquet i el Sènior masculí A a consolidar-se

A l’escola tenim al Pavelló el partit del Prebenjamí 2n a les 11h contra el Rocabruna de Les Borges del Camp, el Benjamí visita la pista del Ploms a les 9h, a la mateixa hora però des de casa, tindrem l’Aleví Masculí jugant contra l’Escola Alberich i Casas de Reus. Però sens dubte, el partit de la jornada és el de l’Aleví Femení,  Aleví Femení 5è vs Aleví Femení 6è a les 10h, duel selvatà al Pavelló.

Els Preinfantils s’han ficat d’acord i juguen el diumenge 19 de gener, el masculí a les 9.15h a la pista del CB Cambrils i el femení a les 9h visitant Sant Pere i Sant Pau, l’Infantil femení comença la segona fase de la competició a casa del TGN Bàsquet, dissabte a les 9.30h. El Cadet masculí jugarà a la pista del Bàsquet Arboç a les 11h i el femení rebrà al Ploms Salle Reus a la mateixa hora. El Júnior Masculí té doble enfrontament aquesta setmana, dijous 16 a les 19h rebrà al Reus Deportiu B i el dissabte al migdia al Reus Deportiu C, el femení vol seguir la bona ratxa de joc i resultats davant del Sant Pau, el dissabte a les 12h.

Els Sènior masculí B i el Sènior femení descansen. El primer equip masculí té doble jornada, el divendres juga a la pista de l’AE Pobla de Mafumet a les 20.45h i el dissabte comença la segona volta i això vol dir, visitar la pista del CB Montblanc, ambdós partits importants per poder-nos consolidar en la segona plaça de la classificació.