Jornada de Festa Major

Setmana atípica dels equips ja que tenim tots els partits fora de casa

Setmana de partits entre setmana i el cap de setmana tos a fora per la Festa Major.

Entre setmana hem tingut el dimecres 27, amb partit del Preinfantil femení a casa del CB Valls amb victòria selvatana per 41-44 i el Cadet femení a casa contra El Carme guanyant el partit per 74-33.

L’escola de bàsquet ha ajornat tots els partits que s’havien de disputar aquest cap de setmana i ja anunciarem les dates i hores.

El dissabte 30 de novembre tindrem les visites a casa del CB Amposta del Preinfantil masculí a les 10.30h, a casa de l’ADT per part de l’Infantil femení a les 9.15h, el Cadet masculí té doble jornada, el dissabte 30 a casa de la Salle de Tarragona a les 11.30h i diumenge 1 de desembre a les 10h a la capital del Montsià i ell Júnior femení visita el dissabte 30 al es 18h la pista de la Salle Tarragona.

Els Sènior masculí B té una visita difícil el diumenge  1 de desembre a les 19.30h al Jaume Vilamajó de Calafell. El conjunt selvatà arriba a aquest partit després d’una setmana on no van desplegar tot el seu joc i amb el resultat en contra però el treball durant la setmana ha de servir per fer créixer la confiança de l’equip  i tornar a competir a la pista.