Jornada de cada 4 anys

Jornada del 29 de febrer i 1 de març, carrusel de partits a casa per gaudir del bàsquet del poble

ESCOLA
Dissabte 29 de febrer, el Prebenjamí 1r visita la Salle Reus a les 11h i a la mateixa hora tindrem el Benjamí a l’escola Sant Josep de Reus. Les xiquetes de l’Aleví femení 6è visiten a les 9h la Presentació de Reus i el partit dels equips d’escola a casa és per l’Aleví masculí que jugarà contra el Pi del Burgar a les 9h.

FORMACIÓ
Tenim dos equips que juguen fora de casa, el Preinfantil femení ho farà a les 11h contra el TGN Bàsquet i el diumenge el Cadet masculí visita Alcanar a les 17h. A les 9.30 comença el carrusel de partits a casa, a les 9.30h tindrem el Preinfantil masculí contra el CB Salou i l’Infantil femení contra el CB Valls, a les 11h serà el torn del Cadet femení contra el Rocabruna-Reus Deportiu i a les 12.30h doble partit dels Júniors, el masculí rebent al CB Valls i el femení al CB Morell.

SÈNIORS
Partits molt importants pels dos primers equips del club, el Sènior femení rebrà al CBT a les 17.30h, en un dels partits claus de la temporada, rebem les segones classificades, una victòria selvatana ajustaria la capçalera de la classificació i ficar-nos segones a la lliga, les de Paco Fernàndez recuperen jugadores per aquest partit clau. Per la seva banda, el Sènior masculí A rep al Hyundai-CB Cambrils a les 19.30h, els selvatans arriben a aquest partit després de patir una derrota a casa de l’AE Claret i els cambrilencs de guanyar al Reus Deportiu B, els d’Àlvar Tondo mantenen la segona posició a la lliga(13-5) i el Cambrils la cinquena(10-8), les bones notícies pels nostres és la reincorporació de lesionats a la dinàmica dels entrenaments que ajudaran a la pista a l’equip.