Jornada 18-19 de gener

Partit de germanor entre alevines, inici de les segones fases amb sort diversa i inici de la segona volta del primer equip amb consolidació en la segona posició.

El Prebenjamí 1r va visitar la pista cambrilenca del CCViB on va caure per 15-9 i el Prebenjamí 2n va guanyar a casa per 15-9 contra el Rocabruna de les Borges del Camp. L’Aleví Masculí va inaugurar el cap de setmana contra l’Alberich i Casas, amb derrota per 4-12, però el partit més especial del cap de setmana va ser el doble enfrontament selvatà d’alevines i que es va emportar el de 6è per 5-11 contra el de 5è en el partit de germanor.

Els dos Preinfantils van jugar el diumenge, el masculí va anar fins a Cambrils on va perdre per 60-21 i el femení a Sant Pere i Sant Pau també va perdre 56-15. L’Infantil femení va començar la segona fase de la competició a casa del TGN Bàsquet, un últim període per oblidar va fer quedar el partit a Tarragona, 44-24. El Cadet femení també va començar la segona fase, a casa, contra la Salle-Ploms, els dos primers períodes van ser plomistes i les nostres no van entrar al partit fins ben entrat el tercer quart, al final del partit un marcador de 41-59 a favor de les plomistes, per la seva banda el Cadet Masculí va visitar la vila de l’Arboç, després de caure a casa en la primera jornada, en aquesta segona jornada la victòria va caure a les nostres mans, un partit molt igualat durant els 40 minuts sense grans avantatges per cap dels dos equips, al final 50-54 pels selvatans.

Els Júniors també van aconseguir victòries en els seus partits, el femení no va tenir rival en el seu partit i va guanyar per 16-73 contra el Sant Pau de Tarragona, el masculí va jugar un doble partit rebent al Reus Deportiu, el dijous jugava contra el Reus Deportiu B i guanyava 68-62 en un molt bon partit a nivell defensiu i el dissabte rebia al Reus Deportiu  C i aquesta vegada el resultat seria 76-48 pels selvatans, aquestes dues victòries fan fer un salt a la classificació.

El Sènior masculí també va tenir doble jornada, el divendres i el dissabte, divendres 17 es visita la pista de la Pobla de Mafumet, el primer període va ser poblenc però el segon, des del treball defensiu i el bon treball en el moviment de pilota, va fer que els nostres es fiquessin per davant amb un 14-30 de parcial (29-40) tot i una tímida reacció de la Pobla al tercer període, el partit va marxar cap a la Selva per 63-75, destacar a Arcadi Dolcet amb 14 punts i de David Flores amb 25. El dissabte es va començar la segona volta a casa del CB Montblanc, l’inici del partit no va ser positiu(7-0) a mig període va venir la reacció i va ficar el 12-13 final, el segon quart els selvatans van ser un huracà i es van desfer dels montblanquins amb un parcial de 8-24 ficant el 20-37 al marcador, la resta de partit es va aguantar la diferència fins a ficar el 41-63 final, una gran defensa, clau en aquesta bona  temporada. Les dues victòries fan que l’objectiu de la temporada es vagi aproximant i ens fiquem segons amb un 11-3 en el balanç.