Jornada 11-12 de gener

Tornada a les pistes amb algunes de calentes i algunes de fredes

Primer cap de setmana de competició de l’any 2020.

El Prebenjamí de 1r va jugar a la pista del Manyanet Reus amb el resultat de 14-10 i el de 2n va quedar 8-16 també contra els reusencs, el Benjamí Masculí va visitar Cambrils i va sortir amb un empat 8-8, un gran partit dels de Roger Delgado que no es van poder endur la victòria per un tir a falta de pocs segons. L’Aleví Masculí també va visitar Cambrils i van caure 12-4, cada partit jugat es va millora a la pista i l’Aleví Femení 5è va empatar 8-8 a casa del Maria Cortina.

El Preinfantil Masculí va disputar el seu partit contra l’AB Vendrell, un partit molt igualat que es va decidir en l’últim període i que va marxar cap al Baix Penedès per 43-49, el Femení va caure davant del Sant Pau per 32-47, els últims minuts va haver una bona reacció de les selvatanes però no va haver temps per culminar la remuntada.

El Cadet Masculí va perdre per 44-51 contra el Reus Deportiu, els de Miquel Gistas no van poder aguantar el partit i la falta de rebot defensiu provocant segones oportunitats pels reusencs van dur-nos a la derrota. El Júnior femení de mica en mica està tornant al seu joc i això porta a les victòries, aquesta vegada guanyant 51-44 contra el CB Calafell.

El partit del Sènior Masculí B es va suspendre a última hora. El Sènior Masculí A va emportar-se un gran partit, l’inici dels selvatans va ser desastrós amb un 12-2, a però poc a poc i amb bona defensa el partit es va anar igualant, al final del segon període amb tres triples seguits de David Flores van ficar als selvatans per davant del marcador(24-27), a l’inici del 3r període el bon treball defensiu per aturar als seus interiors i la bona circulació de pilota van poder ficar un +20 al marcador, al final, 39-60. Aquesta victòria fica als nostres tercers a la classificació amb un 9-3.