Inici de febrer mogut

Els equips volen seguir amb el bon joc i actitud en aquest inici de febrer. Els sèniors volen donar un cop de puny damunt la taula i mantenir-se a les parts nobles de les classificacions.

El dissabte 1 de febrer tindrem els dos Prebenjamins jugant a casa, el de 1r contra l’escola Pi del Burgar a les 11h i el de 2n a les 10h contra l’escola Joan Rebull, l’Aleví femení 5è rep a les 10h al Vidal i Barraquer de Cambrils i a les 9h l’Aleví femení 6è rebrà a l’escola Montsant i l’Aleví masculí anirà fins a Montblanc per jugar contra l’escola Les Muralles a les 11h. Aquesta jornada el Benjamí masculí descansa.

El Preinfantil femení visita el Joan Sirolla a les 9h per jugar contra la Salle Ploms Reus Verd, el masculí comença descansant aquest mes de febrer, l’Infantil té un viatja fins a Tortosa, on jugarà el seu partit contra el CB Cantaires al Pavelló del Temple a les 12.30h.

A les 11h doble partit dels nostres cadets a casa, el masculí contra el CB Morell i el femení contra l’escola Sant Pau. Els Júnior femení juga el seu partit a la pista del Manyanet Reus a les 16h, un partit on les noies de Guillem Roigé volen seguir amb el bon joc mostrat les últimes setmanes. El partit del migdia al Municipal és pel Júnior masculí que rebrà al Bàsquet Arboç, aquest partit ha de servir per ficar en positiu el balanç de victòries i derrotes del conjunt selvatà.

El partit de la tarda és pel Sènior masculí B a les 19.30h contra el Reus Ploms Salle S25, l’equip de Roger de la Cruz arriba amb tota la plantilla disponible per trencar la ratxa negativa que duu.

El Sènior femení visita la pista del CB Sant Pere i Sant Pau el diumenge a les 10.30h, les selvatanes van a aquest partit després de la doble jornada passada amb doble victòria, de mica en mica es van jugant els partits ajornats i això fa que s’iguali la classificació, i cada vegada veiem a les nostres més a dalt amb aquest 9-2 al balanç.

Partit clau del Sènior masculí A aquest diumenge a les 19.30h a Torredembarra. Els dos equips arriben a la jornada 16 molt igualats, els selvatans líders, 12-3, (Teresianes té un partit menys) i els torrencs tercers, 10-4. Una victòria suposaria una gran tranquil·litat pels nostres que es podrien fixar objectius més ambiciosos.