I el 12O jugarem

Tindrem un dissabte a la tarda amb bàsquet al pavelló

Cap de setmana de pocs partits al pavelló però amb partits.

Pel que fa als partits de les categories inferiors, aquest dijous 10 d’octubre, el Preinfantil femení visita la pista del CB Vila-seca, on vol seguir amb la ratxa de victòries, el Júnior masculí visitarà la pista del Bàsquet Arboç a les 16h i el diumenge 13, el Júnior femení anirà fins a Valls per jugar davant de l’AE Claret.

Per la seva banda, el Sènior masculí B juga el diumenge 13 a les 12h al Pavelló Joan Sirolla davant del Ploms Salle Reus S25, els jugadors de Roger de la Cruz volen seguir el joc dut fins ara.

El dissabte 12 a partir de les 17.30h tindrem doble partit dels primers equips del club. El primer en fer-ho serà el masculí que rebrà al Torredembarra BC, un duel igualat, ja que els dos equips porten dues victòries en els dos partits jugats fins ara. A les 19.30h serà el torn del primer equip femení que jugarà el seu encontre davant del CB Sant Pere i Sant Pau, les noies de Paco Fernández també volen seguir en el camí de victòries i bon joc que les ha portat a liderar la classificació de la seva lliga.