Els sèniors a seguir escalant

El primer equip i el "B" masculí a seguir escalant en joc i en resultats. El femení descansa però segueix treballant

Aquest cap de setmana juguen 2 dels nostres 3 sèniors, ja que el femení descansa, tot i així aquest divendres a les 21h jugarà un amistós contra l’AB Salle TGN de 3a Catalana. Les jugadores de Paco Fernàndez estan gairebé un mes sense competició i per això volen seguir jugant per no rebaixar el ritme de l’equip i tindrem diversos amistosos.

El Sènior masculí B rep la visita del CB Constantí Green, un rival que serà difícil, ja que ocupa la part alta de la classificació, així i tot, el treball dels últims partits i als entrenaments, fa arribar a l’equip de Roger de la Cruz amb molt bones sensacions per competir per emportar-se el partit.

Per la seva banda, el Sènior masculí A, després de retornar al camí de la victòria la setmana passada contra el CB Cambrils, aquesta jornada tornen a jugar lluny de la Selva, aquesta ocasió a la pista del Reus Deportiu. Els dos equips comparteixen posicions altes a la lliga, el conjunt roig-i-negre està amb un partit menys i ocupa la sisena posició (4-1) i els nostres en quarta amb un balanç de 4-2.