Bon cap de setmana pels equips

Els equips de la base segueixen construint-se, els primers equips continuen invictes i el "B" cau tot i la reacció

Bon cap de setmana del bàsquet selvatà a nivell de resultats en els seus partits.

El matí del dissabte va jugar el Preinfantil masculí contra el CB Salou, el partit va anar igualat durant bona part del partit però un sprint en els últims 3 períodes van fer agafar l’avantatge final a favor dels selvatans amb un 58-38. Tot seguit va ser l’hora del Preinfantil femení, el partit va tenir molts alts i baixos per les selvatanes, en els últims dos períodes, les de Guillem Roigé van apretar amb una bona defensa i aconseguint cistelles fàcils, al final un resultat ajustat, 41-40, per seguir creixent com a equip.

A la tarda va ser el torn del Júnior masculí, que va arribar a l’encontre amb baixes però amb el suport de jugadors del cadet. L’equip selvatà va dominar el partit des del primer quart amb un 19-9, el segon quart un 26-17 que col·locava al marcador la diferència de 20 punts que no va baixar durant la resta de minuts, acabant amb el 78-60 final.

Partit de filials al Municipal, Selva B contra Morell B, partit igualat que va comptar amb tot, primer període igualat, segon guanyat amb contundència pel Morell B col·locant un 22-40 a favor dels blaus. Al tercer va arribar la reacció dels selvatans, reduint la diferència a 7 punts, 43-50, als últims 10 minuts de partit l’intercanvi de cistelles va fer ajustar més el partit fins a col·locar-se a 1 punt de diferència però dos pèrdues de pilota pràcticament seguides en l’últim minut van decantar el partit cap al Morell amb l’ajustat 70-74 final.

El primer equip femení va sumar la segona victòria de la temporada i segueix al capdavant de la classificació, durant els primers compassos del partit, el joc agressiu i el ritme imposat per les nostres jugadores van fer ampliar la diferència al marcador, les reusenques van començar a defensar en zona i això va provocar un petit estancament del partit, tot i així el joc col·lectiu de les de Paco Fernández sumant les contres van propiciar que l’avantatge no disminuís en cap moment

Pel que fa al primer equip masculí, també va sumar la segona victòria de l’any, aquesta vegada a la pista del Ploms Salle C, els dos primers períodes van estar dominats pels plomistes, amb bons tirs des de la línia de tres punts i els tirs lliures. Després del descans les tornes es van capgirar, els tirs anotats pels nostres i la poca efectivitat reusenca des de la línia de tres van fer capgirar el marcador, els últims 10 minuts es van dividir en dos, els primers 5 minuts van ser de domini plomista, col·locant un 58-55 al marcador però un parcial de 0-10 i l’encert posterior en els tirs lliures van fer que la victòria fos selvatana.