Arriba la primera jornada d’octubre

Segona jornada de les competicions de la FCBQ on hi participen els nostres equips

Pocs partits els que jugarem aquest cap de setmana d’octubre, al nostre pavelló podrem veure els dos equips Preinfantils, a les 9.30h el masculí que jugarà davant del CB Salou i a les 11h veurem el torn del femení que s’enfrontarà al CB Sant Pere i Sant Pau.

A la tarda serà el torn del Júnior Masculí davant del Carme Bàsquet de Tarragona, a les 17.30h, l’equip de Genís Vandellòs, després de guanyar a casa del Reus, arriba a aquest partit amb lesions però amb ajuda de jugadors del cadet.

En acabar els júniors és el torn del Sènior masculí B, que tindrà de rival al CB Morell B a les 19.30h, el filial arriba a la segona jornada amb un 1-0 a la casella de victòries i derrotes després de guanyar, a la pròrroga, a la difícil pista d’Alcanar.

El primer equip femení vol seguir amb el bon joc i la intensitat, que van portar al bon resultat de la primera jornada i ho vol portar a la pista del Reus Ploms Salle B, a la pista de la Salle Reus a les 16.45h, les noies de Paco Fernández arriben amb el dubte de la capitana Pintaluba.

El Sènior masculí A visita la pista plomista del Joan Sirolla a les 16h per jugar contra el Reus Ploms Salle C, els d’Àlvar Tondo recuperen jugadors per completar la plantilla i competir davant dels reusencs i seguir amb el bon inici de lliga.

Us esperem al pavelló!