Anem a totes

ESCOLA
Dos partits de l’escola al Pavelló aquest dissabte 7 de març, el Prebenjamí 2n juga a les 10h contra el Guillem Fortuny i l’Aleví masculí contra el Pi del Burgar a les 9.30h

FORMACIÓ
El Preinfantil femení juga a casa contra el CB Vila-seca a les 9.30h i el masculí visita Torredembarra a les 9h. L’Infantil femení viatja fins a Santa Coloma de Queralt per jugar contra el CB Àguiles a les 9.15h. El Cadet masculí rebrà al CB Salou a les 11h i a les 12.30h serà el torn del Júnior masculí per jugar contra el Bàsquet Teresianes. A la tarda jugarà el Júnior femení a Santa Coloma de Queralt a les 18h.

SÈNIORS
El Sènior masculí B torna a jugar, el diumenge 8 de març a les 18h a la pista del CB Constantí, l’equip de Roger de la Cruz ha estat treballant per recuperar-se després de l’última patacada a casa del Carme. El Sènior masculí A rebrà al Reus Deportiu B a les 18h al Municipal, els dos equips arriben a aquest partit en dinàmiques ben diferents, els reusencs estan en la dotzena posició amb un 5-13 i els nostres en la segona amb un 14-5.