Història

Fundat la temporada 1992/1993, concretament el 3 de maig de 1992 la Federació Catalana de Bàsquetbol va acceptar els estatuts del club selvatà.

Els fundadors i fundadodes del Club Bàsquet La Selva van ser: Joaquim Salvat, Josep Masdeu, Lluis Miró, Xavier Bové, M. José López, Camil Taberna, M.Teresa Torres, Francisco Martínez, M.Victòria Domingo, M. Pilar Sans, Marià Roigé, Montserrat Figueras, Francisco Fernández, Antònia Besora.

Durant la primera temporada, el club tant sols tenia un equip, el Cadet Femení provincial i jugava els seus partits a la pista del Col·legi Sant Rafael. El club va anar creixent a l’igual que el poble i durant la temporada 99/00 es va inaugurar l’actual pavelló fent un salt qualitatiu i quantitatiu al bàsquet selvatà ja que s’incorporen a l’estructura del club equips masculins.

Mica en mica s’omple la pica diuen i així va ser quan la temporada 2006/2007 el primer equip femení del club va assolir l’ascens a 1a catalana, màxima categoria on ha pogut competir el nostre club a dia d’avui.

Actualment treballem per oferir una bona oferta als nens i nenes de La Selva del Camp que és tant simple com…

JUGAR A BÀSQUET!